2015.05.16-17., Nyíregyháza

Ajánlás
7 cm fogyás 2 nap alatt!
2015-06-07

2015.05.16-17., Nyíregyháza

Oxigéntorna tréning

Légzés és torna kombinációja, amely koplalás nélkül szabadít meg a fölös kilóktól, és alkalmas az allergia, asztma, ízületi betegségek kezelésére.

3500 kalória egy óra alatt!

Az Oxigéntorna lényege, hogy légző- és izomgyakorlatok együttesével vákuumot hozunk létre a szervezetben, hogy az nagyobb arányban hasznosítsa az oxigént. A légző gyakorlatokkal átszellőztetjük a tüdőt, a személyre és problémára szabott izommozgások alkalmával pedig apró feszítő mozdulatokat végzünk. Szervezetünk egy óra Oxigéntorna alatt 3500 kalóriát éget el, ami kb. 3 órányi futásnak felel meg!

Egy profi akrobata és a mozgássérültek

Szűcs Szvetlána profi akrobata volt, majd gyógypedagógusként Kijevben foglalkozott beteg gyerekek rehabilitációjával. Hosszú évekig kereste azt a módszert, amiben a légzés és a mozgás párosa a legtöbbet tudna segíteni. Különféle technikákkal, gyakorlatsorokkal kísérletezett, mire kialakult az a módszer, ami ma az Oxigéntorna védjeggyel oltalmazott márkanév mögött áll. Több ezren hálásak Szvetlanának és az általa kidolgozott metódusnak az elvesztett kilókért, a visszaszerzett boldog pillanatokért, az energiával teli napokért.

Belső oxigénfürdő

Az oxigén ereje csodákra képes! A szokásostól nagyobb mértékű oxigén igen kedvező hatással van a szervezetünkre: építi a sejteket, fejleszti a belső izmok rugalmasságát, erősíti az immunrendszert, fokozza az anyagcserét és a vérkeringést, javítja a koncentrációs képességet, normalizálja a vérnyomást, elégeti a zsírt és csökkenti a térfogatot, ránctalanít, hatásos a narancsbőr elleni küzdelemben, és segít allergia, ízületi betegségek, depresszió esetén.

Hogyan tanulhatom meg?

Szűcs Szvetlána és az ő Oxigéntornája május 16-17 én érkezik Nyíregyházára (szombat 14:00-19:00; vasárnap 09:00-14:00), s két csoportban, alkalmanként 10 főnek lesz alkalma csatlakozni. Mindenki személyre szabott gyakorlatokkal, kisebb térfogattal, megerősödött testi-lelki állapotban térhet haza. Az Oxigéntorna bárki által könnyen elsajátítható korosztályra, testsúlyra való tekintet nélkül. A megtanult gyakorlatsorok otthoni alkalmazása további jótékony hatásokkal kényeztet minket.

A gyakorlatsor nem univerzális, hanem a 10 órás tanfolyam során mindenki egyéni alkatának és céljainak megfelelő pózokat sajátít el, amiket a begyakorlás után otthon végezhet.

Regisztráció

  • A tanfolyam díja: 30,000 Ft
  • Bővebb információ, jelentkezés: +36 70 607 8988
  • Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/818081271614739/